Online trainingen voor ruiter en instructeur

Online trainingen voor ruiter en instructeur

My account

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Alle trainingen

Licentiepunten
Online training Succesvol Zelfstandig Instructeur

Succesvol Zelfstandig Instructeur

In deze online training leer je alles over een zelfstandig beroep in de paardensportsector. Van communicatie tot financiën; alles wat je nodig hebt om een succesvol instructeur te worden!

Populair
Training Hoe leert een kind

Hoe leert een kind?

In deze online training leer je alles over het lesgeven van kinderen. Van de ontwikkelingspsychologie per leeftijd tot praktische tips en oefeningen voor in de les.

Licentiepunten
stemtraining Instructeurs (1)

Stemwerk voor Instructeurs

In deze training leer je op een gezonde en duurzame manier je stem te gebruiken en voldoende volume creëren in de rijbaan.

Licentiepunten!
Beter leren lesgeven didactiek voor paardensportinstructeurs

Beter leren lesgeven

In deze online training ga je aan de slag met je eigen didactische vaardigheden. Communiceren, feedback geven, inspireren, coachen en het omgaan met weerstand zijn een aantal onderwerpen die we uitgebreid bespreken én zelfstandig gaan oefenen in deze online training. KNHS instructeurs krijgen 35 licentiepunten voor het volgen van deze training.

Nieuw voor Licentiepunten!
Moeilijkheden ADHD

Paardrijles geven aan kinderen met ADHD en Autisme

In deze online training leer je meer over het lesgeven aan kinderen (en volwassenen) met ADHD en autisme. Je krijgt informatie en praktische tips over het geven van instructie aan deze doelgroep. KNHS instructeurs krijgen 35 licentiepunten voor het volgen van deze training.

30

Grip op Geldzaken voor paardensportinstructeurs

Winkelwagen